Luchthavenvervoer Brussel

Vaste tarieven
Kindvriendelijk
Over heel België

Laat u met luchthavenvervoer AS&T zorgeloos vervoeren naar de luchthaven in Brussel. Met uw eigen wagen rijden naar het drukke Brussel is niet altijd zo evident voor iedereen. Onze chauffeurs staan maar al te graag klaar om u met de taxi te vervoeren naar Brussel Zaventem. Voor hen is het een dagelijks gebeuren, waardoor ze de snelwegen kennen zoals hun broekzak.

Meteen de prijs weten?

Bereken uw ritprijs Bel ons
airservice transport belgie

Snel luchthavenvervoer naar Brussel

Bent u op zoek naar een taxi naar Charleroi? Dankzij onze expertise bent u altijd op tijd aan uw gate voor boarding, zelfs als u naar het drukke Brussel moet. Wij bieden u het snelste luchthavenvervoer in West-Vlaanderen aan. Met onze diensten hoeft u zich geen zorgen te maken over lange wachttijden. Wij kijken altijd op voorhand naar files en reistijden om u op tijd te verwelkomen in onze taxi naar Brussel Zaventem. Als wij passagiers ophalen aan de luchthaven, staan wij ook altijd ruim op voorhand klaar, zonder extra kosten aan te rekenen. Het is meer dan normaal dat uw chauffeur op u wacht en niet andersom.

Luchthaventransport Zaventem

Reserveer nu uw rit

Voor een uitstekende dienstverlening moet u bij AS&T in Beernem zijn. Ons luchthavenvervoer op maat biedt u het beste comfort in uw taxi naar Brussel Zaventem. Boek nu uw taxi naar Zaventem en maak u hier geen zorgen meer over. Bij vragen over beschikbaarheid of dergelijke kan u een e-mail sturen naar info@airservicetransport.be of ons bellen op het nummer 0495 12 36 90