Prijs luchthavenvervoer

Vaste tarieven
Kindvriendelijk
Over heel België

De prijs voor luchthavenvervoer hoeft niet altijd duur uit te vallen. Bij luchthavenvervoer AS&T in Beernem werken we met een vaste prijs voor zowel in de week als in de weekends. Ook dag- en nachttarieven blijven hetzelfde. Bij uw reservering vragen wij u steeds uw vluchtnummer en het voorziene uur van landen. Zo calculeren wij zelf de tijd in die nodig is om u op te halen. Laat bij ons de prijs van uw taxi naar Zaventem berekenen en wees voorbereid op uw reis.

Meteen de prijs weten?

Bereken uw ritprijs Bel ons
airservice transport belgie

Bereken kosteloos de prijs voor luchthavenvervoer

Wij staan garant voor het goedkoopste luchthavenvervoer. Voor transfers buiten België (Vb. Eindhoven, …) rekenen we een extra supplement van €30,00 aan boven op de vaste ritkosten. Laat uw rit berekenen en reserveer uw luchthavenvervoer in vier eenvoudige stappen:
1. Vul uw adres en uw gekozen luchthaven in.
2. Kies uw wagen.
3. Vul uw persoonsgegevens in.
4. Betaal veilig online.

Luchthaventransport Zaventem

Als uw betaling goed verlopen is, krijgt u een bevestigingsmail in uw mailbox. Verder hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vervoer. De prijs berekenen van luchthavenvervoer is voor veel mensen een handige manier om een schatting van de kosten te maken. Zo weet u op voorhand de prijs van uw taxi naar Zaventem en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bereken nu uw prijs

Wees op tijd met het reserveren van uw taxi naar Zaventem om de beste prijs te bekomen bij het beste luchthavenvervoer van AS&T. Zo kan u ontspannen op reis vertrekken. Voor meer informatie over het berekenen van de prijs van uw taxi naar Zaventem of beschikbaarheden, kan u ons altijd bereiken op het nummer 0495 12 36 90. Mailen doet u naar info@airservicetransport.be en wij helpen u zo snel mogelijk verder. Onze chauffeurs staan altijd klaar voor al uw wensen.